Umění 3/2018

Umění 3/2018
Jazyk: Anglicky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 244
Rok vydání: 2018
Běžná cena: 99 Kč
Sleva: 16%
Naše cena: 83 Kč
Nyní nedostupné
Nakladatel: Ústav dějin umění Akademie věd
Kód D0436034

Články
Michael Gubser
Riegl, Phenomenology, and the Ethics of Vision
Riegl, fenomenologie a etika vidění

Michaela Ramešová
Portál do Staré sněmovny. K původu a povaze vzorů all'antica v huti Benedikta Rieda
Portal to Old Diet Hall. On the Origins and Character of All'antica Forms

Hubert Guzik
Architecture and Public Opinion Polls in Czechoslovakia shortly af er the Second World Wa
r Architektura a průzkumy veřejného mínění v Československu krátce po druhé světové válce

Klára Benešovská
Kauza Václav Mencl: někdo musí z kola ven. Příspěvek k výuce dějin umění v letech 1938-1952
The Case of Václav Mencl: Someone Has to Get Out of the Way Contribution to the Teaching of Art History between 1938-1952
Návraty
Rostislav Švácha
Sigfried Giedion a české ohlasy jeho díla
Sigfried Giedion and the Czech Response to His Work

Způsob dopravy Cena
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč*
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč*
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč*
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč*
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč*
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace