Supra : A Feast of Georgian Cooking

Supra : A Feast of Georgian Cooking
Autor Tiko Tuskadze
Jazyk: Anglicky
Vazba: vázaná
Počet stran: 207
Rok vydání: 2018
Běžná cena: 599 Kč
Sleva: 23%
Naše cena: 460 Kč
Ihned k odeslání
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 20.05.2024 (PO)
Rozměry: 255x198x26mm
Váha: 928g
Nakladatel: HarperCollins Publishers
EAN: 9781911216162
Kód DN00435275

Bordered by Russia, Turkey, Azerbaijan and Armenia, and situated at a crossroads on an ancient East-West trading route, Georgia's rich and diverse history is nowhere more evident than through its cuisine and legendary hospitality. Central and unique to the culinary tradition of Georgia is the 'supra', a coming together of family and friends to share heart-warming toasts, great conversation, free-flowing drink and, most importantly, dish upon dish of mouth-watering food. In this, her first book, Tiko Tuskadze, chef-owner of London's celebrated Little Georgia restaurant, opens her kitchen to share her love for the food of her home country and the recipes and stories that have been passed down through her family for generations. The book opens with an introduction to the delicious, yet little-known, food of Georgia and an exploration and explanation of the traditions and cultural significance of the supra. Tiko shares over 100 of the dishes that come together to make Georgian cuisine a true celebration of its country's unique climate, history and culture. Recipes follow the authentic procession of dishes, starting with pates and sauces then salads, which are traditionally laid out on the table before guests arrive; moving on to sections on soups, bread and cheese, meat dishes, poultry dishes, fish dishes, vegetable dishes and ending with a few fruity treats. The recipes range from the iconic Khachapuri (cheese bread), Kebabi (lamb kebabs) and Khinkali (dumplings), to lesser-known classics, such as Ajapsandali (aubergine stew) and Ckmeruli (poussin in garlic and walnut sauce). With wonderful stories and beautiful illustrations throughout, this book is the ultimate resource for anyone interested in discovering this unique and varied cuisine with the dual values of family and celebration firmly at its heart.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 20.05.2024 (PO)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 20.05.2024 (PO)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 20.05.2024 (PO)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 20.05.2024 (PO)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 21.05.2024 (ÚT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace