Studie a Etudy 60. a 70. let

Studie a Etudy 60. a 70. let
Autor Stanislav Juřica
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 20
Rok vydání: 2023
Běžná cena: 265 Kč
Sleva: 20%
Naše cena: 213 Kč
Odesíláme do 3 dnů
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 06.01.2025 (PO)
Rozměry: 300x212x4mm
Váha: 91g
Nakladatel: Aleš Bořík
EAN: 9790706570501
ISBN: 979-0-706570-50-1
Kód DN00483540

Tyto studie a etudy jsou pokračováním publikace Bagately a jiné kytarové drobnosti 60. a 70. let. Vznikaly tedy také zcela náhodně a výhradně pro vlastní potřebu. V roce 2023 se autor k těmto skladbičkám vrátil a zjistil, že u jeho žáků je o ně zájem, že jsou pro ně něčím jiné, harmonicky bohatší a disonance jim nevadí.
Autor by byl rád, pokud by se tímto způsobem i na jiných školách žáci mohli seznamovat s jinou hudbou, než omšelým klišé současné kytarové tvorby pro ZUŠ.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 06.01.2025 (PO)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 06.01.2025 (PO)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 06.01.2025 (PO)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 06.01.2025 (PO)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 07.01.2025 (ÚT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace