Střihová skladba ve filmu a v televizi

Střihová skladba ve filmu a v televizi
Autor Jan Kučera
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 214
Rok vydání: 2016
Běžná cena: 199 Kč
Sleva: 24%
Naše cena: 152 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
pozítří (ST) doručíme
Rozměry: 215x154x15mm
Váha: 270g
Nakladatel: Akademie múzických umění
EAN: 9788073313869
ISBN: 978-80-7331-386-9
Kód D0346755

Základní dílo teorie střihové skladby, v němž Jan Kučera tvůrčím způsobem rozvíjí dědictví českého strukturalizmu v aplikaci na filmovou gramatiku a syntaxi montáže. Ideální literatura pro odborníky i laiky umožňující plné pochopení praktických tvůrčích postupů při vytváření významu a smyslu audiovizuálního sdělení. Přestože kniha poprvé vyšla už v 60. letech, stále se jedná o stěžejní literaturu pro osvojení praktických postupů střihové skladby. Obsahuje navíc řadu obecnějších úvah z oblasti estetiky, filozofie a psychologie vnímání.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* Pozítří (ST)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* Pozítří (ST)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* Pozítří (ST)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 04.04.2025 (PÁ)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace