Autor | Marcus Polman |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 176 |
Rok vydání: | 2014 |
Běžná cena: | 399 Kč |
---|---|
Sleva: | 20% |
Naše cena: | 321 Kč |
Skladem |
Rozměry: | 217x172x21mm |
---|---|
Váha: | 590g |
Nakladatel: | Slovart |
EAN: | 9788073918026 |
ISBN: | 978-80-7391-802-6 |
Kód | D0191513 |
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's.
Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
Způsob dopravy | Cena | Kdy zboží obdržím? | |
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | 26.11.2024 (ÚT) | |
Balík do ruky | 79 Kč* | 26.11.2024 (ÚT) | |
Balík na poštu | 79 Kč* | 26.11.2024 (ÚT) | |
PPL v České Republice | 95 Kč* | 26.11.2024 (ÚT) | |
PPL na Slovensku | 199 Kč* | 28.11.2024 (ČT) | |
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč | |
Bankovním převodem předem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |