Sliz - Vše, co potřebuješ vědět o přípravě perfektního slizu - Více než 30 úžasných receptů

Sliz - Vše, co potřebuješ vědět o přípravě perfektního slizu - Více než 30 úžasných receptů
Jazyk: Česky
Vazba: Flexo
Počet stran: 64
Rok vydání: 2018
Běžná cena: 169 Kč
Sleva: 27%
Naše cena: 123 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 03.12.2024 (ÚT)
Rozměry: 235x183x7mm
Váha: 232g
Nakladatel: Slovart
EAN: 9788075295477
ISBN: 978-80-7529-547-7
Kód D0418269

Tato kniha obsahuje více než 30 receptů na pružný, lepivý, voňavý i páchnoucí, barevný nebo světélkující sliz, který si doma může vyrobit každý, navíc z bezpečných a snadno dostupných surovin. Fantazii se meze nekladou – vytvořte ohromnou sopečnou erupci, překvapte své kamarády nechutně patlavým nebo sladkým čokoládovým slizem. Díky jednoduchým postupům a fotografiím dokáže sliz vyčarovat úplně každý.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 03.12.2024 (ÚT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 03.12.2024 (ÚT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 03.12.2024 (ÚT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 03.12.2024 (ÚT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 05.12.2024 (ČT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace