Sedm způsobů jak se radovat z jídla

Sedm způsobů jak se radovat z jídla
Autor Hugo Hromas
Jazyk: Česky
Vazba: vázaná
Počet stran: 288
Rok vydání: 2021
Běžná cena: 499 Kč
Sleva: 21%
Naše cena: 392 Kč
Ihned k odeslání
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
pozítří (ÚT) doručíme
Rozměry: 237x205x27mm
Váha: 1006g
Nakladatel: XYZ
EAN: 9788075978820
ISBN: 978-80-7597-882-0
Kód D0619907

Objevte světové chutě a vraťte se ke kořenům tradičního stravování

Jednoduché a tradicí prověřené. Právě takové jsou oblíbené recepty kuchaře a publicisty Huga Hromase! Ve svém vyprávění vás provede sedmi způsoby, jak připravit jídla inspirovaná rozličnými kuchyněmi, které navštívil: od filmového natáčení na Sahaře přes Itálii, Ukrajinu a Španělsko až na dvorek domku na Křivoklátsku. Poznáte tak pestrou paletu omamných chutí – to vše s osvědčenými recepty ze zeleniny, ovoce, obilovin a luštěnin.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* Pozítří (ÚT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* Pozítří (ÚT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* Pozítří (ÚT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* Pozítří (ÚT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 27.12.2024 (PÁ)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace