Praha moderní 2 - Velký průvodce po architektuře 1900-1950 / Levý břez Vltavy

Praha moderní 2 - Velký průvodce po architektuře 1900-1950 / Levý břez Vltavy
Autor Zdeněk Lukeš
Jazyk: Česky
Vazba: Flexo
Počet stran: 308
Rok vydání: 2013
Běžná cena: 399 Kč
Sleva: 23%
Naše cena: 306 Kč
Ihned k odeslání
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 25.11.2024 (PO)
Rozměry: 247x154x29mm
Váha: 792g
Nakladatel: Paseka
EAN: 9788074323508
ISBN: 978-80-7432-350-8
Kód D0203757

Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb. Tentokrát se prostřednictvím textů renomovaného historika architektury Zdeňka Lukeše a fotografií Pavla Hrocha vydáme do dalších pražských čtvrtí obklopujících historické centrum.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 25.11.2024 (PO)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 25.11.2024 (PO)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 25.11.2024 (PO)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 25.11.2024 (PO)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 26.11.2024 (ÚT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace