Rozměry: |
297x211x14mm |
Váha: |
322g |
Nakladatel: |
Parta |
EAN: |
9788073201906 |
ISBN: |
978-80-7320-261-3 |
Kód |
D0476252 |
Učebnice je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť učebního oboru Kuchařské práce. Učební text podává ucelený přehled o základních surovinách potřebných pro přípravu jídel a nápojů. Je členěn v souladu s platnými učebními osnovami a poskytuje základní vědomosti z nauky o výživě. Podává základní informace o složení potravin a významu jednotlivých složek a surovin pro výživu člověka. Učebnice obsahuje kapitoly nazvané Brambory, Zelenina, Ovoce, Vejce, Tuky, Cukr, Nápoje, Jatečné maso a dále specifikuje jednotlivé druhy masa. V závěru textu je žák informován o zásadách správné výživy, různých názorech na výživu, pravidlech hygieny a systému dietní výživy
Způsob dopravy |
Cena |
Kdy zboží obdržím? |
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč*
|
31.12.2024 (ÚT)
|
|
Balík do ruky |
79 Kč*
|
31.12.2024 (ÚT)
|
|
Balík na poštu |
79 Kč*
|
31.12.2024 (ÚT)
|
|
PPL v České Republice |
95 Kč*
|
31.12.2024 (ÚT)
|
|
PPL na Slovensku |
199 Kč*
|
02.01.2025 (ČT)
|
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby |
Cena |
|
Twisto |
ZDARMA
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna |
39 Kč
|
|
Bankovním převodem předem |
ZDARMA
|
|
Dobírka |
39 Kč
|