Rozměry: |
297x210x8mm |
Váha: |
240g |
Nakladatel: |
Parta |
EAN: |
9788073201562 |
ISBN: |
978-80-7320-156-2 |
Kód |
D0476217 |
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku
Způsob dopravy |
Cena |
Kdy zboží obdržím? |
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč*
|
10.12.2024 (ÚT)
|
|
Balík do ruky |
79 Kč*
|
10.12.2024 (ÚT)
|
|
Balík na poštu |
79 Kč*
|
10.12.2024 (ÚT)
|
|
PPL v České Republice |
95 Kč*
|
10.12.2024 (ÚT)
|
|
PPL na Slovensku |
199 Kč*
|
12.12.2024 (ČT)
|
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby |
Cena |
|
Twisto |
ZDARMA
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna |
39 Kč
|
|
Bankovním převodem předem |
ZDARMA
|
|
Dobírka |
39 Kč
|