Autor | Alena Šindelková |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 92 |
Rok vydání: | 2013 |
Naše cena: | 254 Kč |
---|---|
Skladem |
Rozměry: | 297x210x7mm |
---|---|
Váha: | 262g |
Nakladatel: | Parta |
EAN: | 9788073201524 |
ISBN: | 978-80-7320-152-4 |
Kód | D0476261 |
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi
Způsob dopravy | Cena | Kdy zboží obdržím? | |
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | 27.11.2024 (ST) | |
Balík do ruky | 79 Kč* | 27.11.2024 (ST) | |
Balík na poštu | 79 Kč* | 27.11.2024 (ST) | |
PPL v České Republice | 95 Kč* | 27.11.2024 (ST) | |
PPL na Slovensku | 199 Kč* | 29.11.2024 (PÁ) | |
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč | |
Bankovním převodem předem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |