Rozměry: |
263x206x24mm |
Váha: |
1095g |
Nakladatel: |
Slovart |
EAN: |
9788075296207 |
ISBN: |
978-80-7529-620-7 |
Kód |
D0600650 |
Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte, autor vám odpoví na více než 160 nejobvyklejších otázek a vysvětlí zapeklitosti z oblasti vaření na základě nejnovějších výsledků výzkumů. Vědecké poznatky přetavil do smysluplných a praktických odpovědí, psaných srozumitelně, přehledně a s lehkostí. Bere si na mušku maso, ryby a plody moře, vejce a mléčné výrobky, rýži, obiloviny a těstoviny, zeleninu, ovoce, ořechy a semena, bylinky, koření, oleje a ochucovadla, pečení a sladkosti… Pochopíte-li pomocí jeho knihy jisté zákonitosti, budete vařit jako šéfkuchaři! Máte jedinečnou možnost posunout svoje kuchařské umění na vyšší úroveň a změnit způsob svého vaření, protože věřte nevěřte, zvyky jsou často prostě zafixované omyly.
„Mým cílem je, abyste lépe porozuměli potravinám a vaření z hlediska přírodních věd, a zároveň bych vám chtěl pomoci podívat se pod pokličku jinak a lépe uplatňovat vaše tvůrčí schopnosti.“
Způsob dopravy |
Cena |
Kdy zboží obdržím? |
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč*
|
24.12.2024 (ÚT)
|
|
Balík do ruky |
79 Kč*
|
24.12.2024 (ÚT)
|
|
Balík na poštu |
79 Kč*
|
24.12.2024 (ÚT)
|
|
PPL v České Republice |
95 Kč*
|
24.12.2024 (ÚT)
|
|
PPL na Slovensku |
199 Kč*
|
27.12.2024 (PÁ)
|
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby |
Cena |
|
Twisto |
ZDARMA
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna |
39 Kč
|
|
Bankovním převodem předem |
ZDARMA
|
|
Dobírka |
39 Kč
|