Rozměry: |
280x195x13mm |
Váha: |
715g |
Nakladatel: |
Apetit |
EAN: |
9788087575390 |
ISBN: |
978-80-87575-39-0 |
Kód |
D0271748 |
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Způsob dopravy |
Cena |
Kdy zboží obdržím? |
|
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč*
|
29.11.2024 (PÁ)
|
|
Balík do ruky |
79 Kč*
|
29.11.2024 (PÁ)
|
|
Balík na poštu |
79 Kč*
|
29.11.2024 (PÁ)
|
|
PPL v České Republice |
95 Kč*
|
29.11.2024 (PÁ)
|
|
PPL na Slovensku |
199 Kč*
|
02.12.2024 (PO)
|
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.
Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby |
Cena |
|
Twisto |
ZDARMA
|
|
Hotově na pobočce zásilkovna |
39 Kč
|
|
Bankovním převodem předem |
ZDARMA
|
|
Dobírka |
39 Kč
|