Autor | Miroslav Fišera |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 296 |
Rok vydání: | 2017 |
Běžná cena: | 440 Kč |
---|---|
Sleva: | 25% |
Naše cena: | 331 Kč |
Skladem |
Rozměry: | 235x165x21mm |
---|---|
Váha: | 485g |
Nakladatel: | 2 THETA |
EAN: | 9788086380780 |
ISBN: | 978-80-86380-78-0 |
Kód | D0363610 |
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy
v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské
komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost
potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií,
hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických
metod v gastronomii.
Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od
slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve
slovenském jazyce.
Způsob dopravy | Cena | Kdy zboží obdržím? | |
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | 02.12.2024 (PO) | |
Balík do ruky | 79 Kč* | 02.12.2024 (PO) | |
Balík na poštu | 79 Kč* | 02.12.2024 (PO) | |
PPL v České Republice | 95 Kč* | 02.12.2024 (PO) | |
PPL na Slovensku | 199 Kč* | 03.12.2024 (ÚT) | |
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč | |
Bankovním převodem předem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |