Fundamentals of Technology I

Fundamentals of Technology I
Autor Petr Vlček , Jan Suchánek , Barbora Bryksí Stunová , Vondrouš
Počet stran: 104
Rok vydání: 2020
Běžná cena: 226 Kč
Sleva: 10%
Naše cena: 204 Kč
Ihned k odeslání
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
zítra (ČT) doručíme
Nakladatel: ČVUT
EAN: 9788001066652
ISBN: 978-80-01-06665-2
Kód DN00401570

Skripta jsou určena zahraničním (ale i českým) studentům předmětu "Fundamentals of Technology I", který je přednášen v prvním ročníku na FS ČVUT v Praze. Učební text slouží k ucelení přehledu o základních výrobních technologiích: primární hutní výrobě, slévárenské technologii, technologii tváření, metodě svařování a nově se věnuje také aditivním technologiím. Kromě přehledu technického významu mají skripta za cíl také ucelit anglické pojmy v daných oblastech, a proto je každá kapitola doplněna výkladovým slovníkem základních pojmů.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* Zítra (ČT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* Zítra (ČT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* Zítra (ČT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* Zítra (ČT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 23.12.2024 (PO)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace