Autor | Valéry Drouet |
---|---|
Jazyk: | Anglicky |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 144 |
Rok vydání: | 2015 |
Běžná cena: | 129 Kč |
---|---|
Sleva: | 5% |
Naše cena: | 122 Kč |
Nyní nedostupné |
Rozměry: | 255x200x15mm |
---|---|
Váha: | 674g |
Nakladatel: | Slovart |
EAN: | 9783848007981 |
Kód | D0292449 |
The very best that the oceans have to offer comes to your plate! Fish and seafood are a cook's dream. Easy, savory, versatile, they are even brain food. Fish & More offers a selection of 60 approachable, contemporary recipes for the grill and stove. Want to master the art of cooking cod with chorizo and Manchego cheese? Or trout croquettes with wasabi? This book will tell you how to combine the freshness of fish and seafood with original ingredients to transform meals into feasts for gourmets. Tips on sauces and side dishes round off this companion to fish fans and fishionados.
French chef Valéry Drouet is a regular contributor to the food pages of women’s magazines, the author of numerous cooking books, and a food stylist for the advertising industry.
Pierre-Louis Viel is a professional photographer specializing in food and table decoration (www.pierrelouisviel.com).
Highlights:• 60 innovative and easy recipes• The freshness of fish and seafood on your plate • With tips on sauces and side dishes
Způsob dopravy | Cena | |
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | |
Balík do ruky | 79 Kč* | |
Balík na poštu | 79 Kč* | |
PPL v České Republice | 95 Kč* | |
PPL na Slovensku | 199 Kč* | |
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč | |
Bankovním převodem předem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |