Fenomenologie a kultura slepé skvrny

Fenomenologie a kultura slepé skvrny
Autor Ivan Blecha
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 120
Rok vydání: 2002
Běžná cena: 149 Kč
Sleva: 26%
Naše cena: 110 Kč
Odesíláme do 4 dnů
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 29.11.2024 (PÁ)
Nakladatel: Triton
EAN: 9788072542642
ISBN: 8072542648
Kód D0031442
Fenomenologie a kultura slepé skvrny je soubor statí, které se z různých aspektů pokoušejí o kritický dialog s některými formami soudobého postmoderního myšlení. Analýzou přirozené, předjazykové zkušenosti světa se snaží nabídnout alternativu k postmoderním tezím o údajné nepřístupnosti tohoto světa a o relativní a plurální povaze našeho poznání. Kriticky je posuzovánDerridův poststrukturalismus, Rortyho neopragmatismus a Welschova koncepce „kultury slepé skvrny“.Doc. PhDr. Ivan Blecha, CSc. je docentem na
Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 29.11.2024 (PÁ)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 29.11.2024 (PÁ)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 29.11.2024 (PÁ)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 29.11.2024 (PÁ)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 02.12.2024 (PO)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace