Elektronika s podporou PC + CD

Elektronika s podporou PC + CD
Autor Burkhard Kainka
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 184
Rok vydání: 2004
Běžná cena: 248 Kč
Sleva: 20%
Naše cena: 199 Kč
Odesíláme do 3 dnů
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 02.01.2025 (ČT)
Rozměry: 205x146x11mm
Váha: 259g
Nakladatel: Miroslav Hrdina,Ing. - HEL
EAN: 9788086167220
ISBN: 80-86167-22-4
Kód D0071899

Experimentální zapojení realizovatelná základními součástkami a prostředky jsou řízena programy ve Visual Basicu 5, srozumitelnými i začátečníkům. Hardware experimentů se sestavuje na univerzální desce s vývody sériového portu na zdířky a propojovacím polem. Ke konci knihy je několik složitějších témat pro zkušenější experimentátory. Uvedena je řada případů užité měřicí techniky. Kniha rovněž ukazuje programování pod Windows a volání API ve Visual Basicu.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 02.01.2025 (ČT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 02.01.2025 (ČT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 02.01.2025 (ČT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 02.01.2025 (ČT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 03.01.2025 (PÁ)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace