elBulli 2005-2011

elBulli 2005-2011
Autor Ferran Adria
Jazyk: Anglicky
Vazba: vázaná
Počet stran: 2720
Rok vydání: 2014
Běžná cena: 16 900 Kč
Sleva: 17%
Naše cena: 13 959 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 26.11.2024 (ÚT)
Nakladatel: Phaidon
EAN: 9780714865485
Kód D0227534

Po Modernist Cuisine přichází na trh další unikátní gastronomické knižní dílo v anglickém jazyce. Knihy elBulli 2005-2011 obsahují všechny recepty z posledních 7 let existence restaurace elBulli, která byla všeobecně považována za nejlepší restauraci na světě až do jejího uzavření v roce 2011. Poté, co obdržela tři michelinské hvězdy (v letech 1997-2011) a pravidelně vyhrávala hlasování o nejlepší restauraci na světě "Best Restaurant in the World" volenou panelem 500 profesionálů, dostala se elBulli na špičku restaurační scény. Autor této knihy Ferran Adri? se stal jejím jediným šéfkuchařem už v roce 1987. Restaurace byla otevřena každý rok jen šest měsíců, aby zbytek roku mohl být vynaložen na vývoj zcela nové menu pro každé roční období. Mnoho hodin vývojových prací bylo investováno do tvorby každého jednoho velkolepého talíře. Workshopy elBulli v Barceloně a gastronomické inovace tvůrčího týmu ovlivnily restaurace a šefkuchaře na celém světě.

elBulli 2005-2011 se skládá ze sedmi svazků, jednoho pro každou sezónu v letech 2005 a 2011 . Každý svazek začíná katalogem fotografií všech pokrmů, které byly podávány v restauraci v průběhu tohoto roku. Následně čtenáři předkládá podrobné recepty včetně návodů na přípravu každé komponenty. K dispozici jsou také informace, kde získat ingredience, naučíme se nové techniky, dokončení a prezentace. Recepty jsou rozděleny podle kategorií, v jedinečné struktuře menu elBulli : koktejly, občerstvení, tapas, dezerty a morfing.

Dále se se zaměřuje na kreativní vývoj v restauraci, klíčové objevy, analýzy vlivů a kreativní metody, které byly rozhodující v každém ročním období. Jednotlivé kapitoly si všímají nových produktů, postupů a technologií vyvíjejících se rok od roku, při hloubkovém pohledu zkoumajícím, jak všechny procesy v kombinaci neustále posouvají kuchyni v elBulli dopředu.

Knihy jsou krásně vyvedeny v elegantním akrylovém stojanu. Tyto komplexní svazky umožňují bezprecedentní přístup ke géniu Ferrana Adria a tvořivosti, která z elBulli udělala legendární pojem. Jedná se o nezbytný doplněk knihovny každého zájemce o moderní gastronomii. Je to poslední šance, jak odhalit tajemství nejinovativnější kuchyně na světě, nyní již navždy uzavřené.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 26.11.2024 (ÚT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 26.11.2024 (ÚT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 26.11.2024 (ÚT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 26.11.2024 (ÚT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 28.11.2024 (ČT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace