Autor | Josef Půhoný |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 120 |
Rok vydání: | 2016 |
Běžná cena: | 288 Kč |
---|---|
Sleva: | 23% |
Naše cena: | 221 Kč |
Skladem |
Rozměry: | 217x138x13mm |
---|---|
Váha: | 290g |
Nakladatel: | Brázda |
EAN: | 9788020904188 |
ISBN: | 978-80-209-0418-8 |
Kód | D0341482 |
Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni.
V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce.
Postup porážení, čištení a vykolonování prasete při domácí porážce - Bourání půlek prasete na jednotlivé části - Množství receptů na zabijačkové speciality, uzena mása, klobásy a salámy - Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce.
Způsob dopravy | Cena | Kdy zboží obdržím? | |
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | 26.11.2024 (ÚT) | |
Balík do ruky | 79 Kč* | 26.11.2024 (ÚT) | |
Balík na poštu | 79 Kč* | 26.11.2024 (ÚT) | |
PPL v České Republice | 95 Kč* | 26.11.2024 (ÚT) | |
PPL na Slovensku | 199 Kč* | 28.11.2024 (ČT) | |
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč | |
Bankovním převodem předem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |