Autor | Maria Sartor |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 96 |
Rok vydání: | 2019 |
Běžná cena: | 249 Kč |
---|---|
Sleva: | 25% |
Naše cena: | 187 Kč |
Nyní nedostupné |
Rozměry: | 235x167x10mm |
---|---|
Váha: | 252g |
Nakladatel: | Vašut |
EAN: | 9788075411761 |
ISBN: | 978-80-7541-176-1 |
Kód | D0498635 |
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny.
Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.
> Metody uzení horkým, teplým nebo studeným kouřem
> Různé druhy dřeva a doplňkové "ochucování" kouře
> Typy udíren > Příprava potravin před uzením
> Tipy a triky od profesionálních uzenářů
> Základní recepty na uzení masa, ryb, zvěřiny a drůbeže
Způsob dopravy | Cena | |
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | |
Balík do ruky | 79 Kč* | |
Balík na poštu | 79 Kč* | |
PPL v České Republice | 95 Kč* | |
PPL na Slovensku | 199 Kč* | |
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč | |
Bankovním převodem předem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |