Cukrářské práce, technologie (1.–3. ročník) - učebnice pro odborná učiliště

Cukrářské práce, technologie (1.–3. ročník) - učebnice pro odborná učiliště
Autor Věra Měsíčková
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 139
Rok vydání: 2013
Naše cena: 265 Kč
Skladem
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
doručíme 10.12.2024 (ÚT)
Rozměry: 296x211x10mm
Váha: 385g
Nakladatel: Parta
EAN: 9788073202521
ISBN: 978-80-7320-252-1
Kód D0476462

Učebnice pro předmět Technologie je určena žákům prvního až třetího ročníku odborných učilišť oboru Cukrářské práce. Učební text je v souladu s platnými učebními dokumenty, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech cukrářského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených cukrářských výrobků. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými fotografiemi

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* 10.12.2024 (ÚT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* 10.12.2024 (ÚT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* 10.12.2024 (ÚT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* 10.12.2024 (ÚT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 12.12.2024 (ČT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace