Autor | Ladislav Bláha , kolektiv autorů |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vazba: | brožovaná |
Počet stran: | 200 |
Rok vydání: | 2019 |
Běžná cena: | 330 Kč |
---|---|
Sleva: | 7% |
Naše cena: | 308 Kč |
Skladem |
Rozměry: | 246x157x16mm |
---|---|
Váha: | 364g |
Nakladatel: | Informatorium |
EAN: | 9788073331399 |
ISBN: | 978-80-7333-139-9 |
Kód | D0501343 |
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Způsob dopravy | Cena | Kdy zboží obdržím? | |
Osobní odběr zásilkovna Více než 200 poboček po ČR |
69 Kč* | Pozítří (ČT) | |
Balík do ruky | 79 Kč* | Pozítří (ČT) | |
Balík na poštu | 79 Kč* | Pozítří (ČT) | |
PPL v České Republice | 95 Kč* | Pozítří (ČT) | |
PPL na Slovensku | 199 Kč* | 11.11.2024 (PO) | |
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně. Uvedené ceny jsou včetně DPH |
Způsob platby | Cena | |
Twisto | ZDARMA | |
Hotově na pobočce zásilkovna | 39 Kč | |
Bankovním převodem předem | ZDARMA | |
Dobírka | 39 Kč |
Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.
79 Kč | 95 Kč | 69 Kč |