Amaranth - Vaříme a pečeme z pokladů starých Inků

Amaranth - Vaříme a pečeme z pokladů starých Inků
Autor Pavel Kohout
Jazyk: Česky
Vazba: brožovaná
Počet stran: 62
Rok vydání: 2000
Běžná cena: 59 Kč
Sleva: 17%
Naše cena: 49 Kč
Ihned k odeslání
Přidat do košíku
NÁŠ TIP: Zaplatím, až knihu doma otevřu (platbu naleznete v košíku)
Když nyní objednáte,
pozítří (ÚT) doručíme
Rozměry: 205x131x5mm
Váha: 118g
Nakladatel: Medica Publishing
EAN: 9788085936346
ISBN: 80-85936-34-8
Kód D0057214

Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.

Způsob dopravy Cena Kdy zboží obdržím?
Osobní odběr zásilkovna Osobní odběr zásilkovna
Více než 200 poboček po ČR
69 Kč* Pozítří (ÚT)
Balík do ruky Balík do ruky 79 Kč* Pozítří (ÚT)
Balík na poštu Balík na poštu 79 Kč* Pozítří (ÚT)
PPL v České Republice PPL v České Republice 95 Kč* Pozítří (ÚT)
PPL na Slovensku PPL na Slovensku 199 Kč* 28.11.2024 (ČT)
* K objednávce bude připočteno balné ve výši 10 Kč, cena za dobírku není zahrnuta v ceně.

Uvedené ceny jsou včetně DPH
Způsob platby Cena
Twisto Twisto ZDARMA
Hotově na pobočce zásilkovna Hotově na pobočce zásilkovna 39 Kč
Bankovním převodem předem Bankovním převodem předem ZDARMA
Dobírka Dobírka 39 Kč
Více než 1400 míst k odběru Více než 1400 míst k odběru

Vyzvedněte si svou objednávku na jedné z více než 200 poboček zásilkovny. Pomocí formuláře nebo mapy vyberete jedno z výdejních míst a zboží si vyzvednete třeba cestou z práce. Zaplatit můžete předem, případne přímo na pobočce.

Nejlepší ceny dopravy
Česká pošta PPL Zásilkovna
79 Kč 95 Kč 69 Kč

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace